2009 m. spalio 24 d., šeštadienis

Pirmas žodis



Sveiki visi, meno nesivaržantys šaunuoliai,
niekam ne paslaptis, jog bet kokio objekto, subjekto, komplekto pradžioje, visada bus sveikinamasis žodis.
Taip pat, ne paslaptis, jog savo gyvavimą visai neseniai pradėjo Skalvijos galerija. Tačiau ar tarė tą pirmą sveikinamąjį žodį tikrai abejotina.
Vožiame antausį už šitokį neapdairumą ir pradedame spaudinėti ilgai lauktą sveikinimo kalbą.

Voila:

Spalio mėnesį gimusius, prašom atsistot. Taip taip taip, Skalvijos galerija egzistuoti pradėjo būtent spalio mėnesį, kai josios bordavas sienas užplūdo lomografinių atspindžių fragmentai ir 8mm kino kronikos. Vėliau ekspoziciją keitė dokumentiniai kadrai, fiksuoti viso XX amžiaus metu. Galiausiai viską vainikavo animacijos festivalio Tindirindis paroda, kurioje pasirodė įvairiausio plauko krutantys piešti objektai.
Štai tokie pasiekimai spalio mėnesio metu. Bet dabar atidžiai klausykite, nes lapkričio 5 įvyks kai kas, nuo ko jums burnelės tikrai išsižios:
Lapkričio 5-gruodžio 5 dienomis Galerijoje atidaroma paroda, kurioje 7 žmonių iš viso margo pasaulio darbai! Bet apie tai kiek vėliau. Kol kas dar būkite nustebę, nesusičiaupkite.

Kur buvus, kur nebuvus į galvą atšoliuoja negera mintis - regis, jog sveikinamasis žodis visiškai nekvepia iškilmingumu.
Padėtį atitaisome - MES SVEIKINAME SVEIKINAME JUS SU SKALVIJOS GALERIJOS EGZISTAVIMO PRADŽIA !!!!!!!! ir mes sveikiname sveikiname tuos, kurie šimtas tūkstančių metų rauda, jog neturi vietos eksponuoti savo šedevrų. Šluostykite ašarą, nes ši erdvė laukia Jūsų atlapomis rankomis. Šampano į studiją!

2 komentarai: