2010 m. rugpjūčio 24 d., antradienis

Naujas Galerijos sezonas

Sveiki gyvi,
gerai pailsėję su džiaugsmu pasitinkame naują "Skalvijos" kino centro sezoną.
Nuo rugsėjo mėnesio atsinaujins ir "Skalvijos" galerija, kurios erdvėje atsiras dar daugiau galimybių pristatyti savo kūrybą.

Tad pristatome Galerijos naujienas:

ATVIRO EKRANO VAKARAI
rengsime viešas Jūsų video peržiūras.
Atsiųskite arba atneškite* savo kurtus trumpametražius filmus, o mes juos parodysime "Skalvijos" galerijos erdvėje. Filmukų turinys gali būti labai platus: nuo trumpametražių meninių filmų iki asmeninio šeimos archyvo.




ATVIRO MIKROFONO VAKARAI
jei skaitote poeziją, dainuojate ar repuojate, o gal esate aktorius/ė ir turite puikų etiudą - galite pasirodyti mūsų Galerijoje. Savo gabumų aprašymą arba įrašą siųskite/atneškite į "Skalviją"*.


EKSPOZICIJOS
tęsime ir pagrindinę Galerijos veiklą, kiekvieną mėnesį pristatysime naują autorių. Jei norite surengti parodą, siųskite savo portfolio.*


Be viso to, jau nuo rugsėjo pirmosios Galerijoje galėsite žaisti stalo žaidimus. Šiuo metu galite aptikti Monopolį, šaškes, šachmatus, nardus bei domino. Kartais rengsime kino aliaso ir šaradų vakarus.

Laukiame Jūsų entuziazmo ir kūrybos.

* Filmukus, įrašus, prisistatymus ir portfolio galite siųsti adresu galerija@skalvija.lt arba atnešti į "Skalvijos" kino centrą, Goštauto g. 2/15 (palikite kasoje arba administracijoje antrame aukšte).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą